Tuesday, December 29, 2015

The Skin House Relaunch Event

Hello my pretty peonies!! imageimageimage

So last on the 14th of November last month I was invited to The Skin House Relaunch Party at Koi Kemang. Why relaunch?? Because this particular brand have been in Indonesia for a while now but didn't seem to have a brand recognition yet. You can find their products at Beauty in U Store at Mall of Indonesia. Here's my invitation...

I was pretty nervous because I went there alone and I thought that I won't know anyone there. But WTH it's a good chance for me to get to know more people right?? Because of the traffic and unfamiliar route I was late for about 15 minutes. 

Anyway onto the event now... As I told you before I was late so I didn't get the chance to notice anyone right away and the event begin right away. There's finger food but I didn't get the chance to taste them #hungry


Ms. Josi is the one who introduces us to The Skin House Products. She's so funny and friendly...


Did you know that Sung Hwa Han is The Skin House Brand Ambassador?? I didn't know that?? Ain't she pretty??

Monday, December 28, 2015

A'Pieu x Crayon Shin Chan

Hi y'all!!

From now on I'm gonna try to post about a new exciting product as much as I can and for starters I'm gonna introduce you to the new A'pieu feat Crayon Shin Chan!! Now this collab is currently for cleansing products, skincare and hand cream but rumor has it they gonna launch cosme products too!! I'm so excited!!


Here are the product prices (taken from A'Pieu Website):
(Crayon Shin Chan) Deep Clean Bubble Foam 3,800₩/ 200ml
(Crayon Shin Chan) Deep Clean Foam Cleanser 1,900₩/ 130ml
(Crayon Shin Chan) Deep Clean Clear Water 3,800₩/ 165ml
(Crayon Shin Chan) Deep Clean Cleansing Oil 6,800₩/ 160ml
(Crayon Shin Chan) Deep Clean Milky Cleanser 4,800₩/ 140ml
(Crayon Shin Chan) Perfumed Hand Cream – Gardenia 3,000₩/ 35ml
(Crayon Shin Chan) Perfumed Hand Cream – Hydrangea 3,00₩/35ml
(Crayon Shin Chan) Perfumed Hand Cream – Lotus 3,000₩/35ml
(Crayon Shin Chan) Dewdrop Clouding Cream 4,800₩/ 50ml

Which product excite you the most? I was thinking of getting the Cleansing Oil or Cleansing Water.

Click here to go to the A'Pieu x Crayon Shin Chan page.






Add me on your list  ^^

https://www.facebook.com/crochetandlipstick https://plus.google.com/u/0/+SekarSaraswati http://instagram.com/crochetandlipstick http://www.pinterest.com/crochetandlips/boards/ https://twitter.com/crochetandlips https://www.bloglovin.com/people/crochetandlipstick-2150187

or maybe visit my Circle Lens Shop 

Wednesday, December 23, 2015

Review: The Bath Box Clay-opatra Face Mask


Hi there!!

Today I'm gonna share about my experience with The Bath Box Clay-opatra Face Mask. Cute name right?? They made a twist to the word Cleopatra because this mask has Clay in it. I bought the mask a few months back and since I've used all of it I figure I can make a decent review about it.
image
Hari ini saya mau share pengalaman saya menggunakan The Bath Box Clay-opatra Face Mask. Namanya lucu yah?? Bukannya Cleopatra tapi Clay-opatra karena ada kandungan Clay di dalamnya. Masker ini saya beli beberapa bulan lalu dan karena sudah saya pakai sampai habis jadi sudah waktunya nih bikin reviewnya.

Saturday, December 19, 2015

Haul: November 2015


December is almost over but I haven't had the chance to post my November Haul yet because it's been a busy week. So keep scrolling if you wanna know what stuff I bought last November.
Divider GraphicsDivider Graphics
Desember sudah mau berakhir tapi saya masih belum aja sempat posting hasil haul saya di bulan November karena belakangan ini sibuknya itu pake banget. Berhubung sekarang ada sedikit waktu saya langsung bikin aja lah ya postingannya... 


Ofra Cosmetic @dupethat Highlighter
- You Dew You (left)
- You Glow Girl (right)

Ever since I follow @dupethat on IG I've been obsessed with their highlighter and when I finally saw it was available at @preorderbymimo I bought them right away!! I've been using it almost everyday now too!!
Divider GraphicsDivider Graphics
Sejak saya follow IG-nya @dupethat saya udah mupeng banget sama highlighternya dan waktu lihat ternyata @preorderbymimo udah ngejual langsung saya beliikkk!! Hampir tiap hari saya pakai saking sukanya!!


Thursday, December 10, 2015

Review: A'pieu Air Fit Cushion Doraemon Edition

Hi everyone!!

It's another cushion review from me and it's from the A'pieu Air Fit Cushion Doraemon Edition!!! The one that I bought is the special set which has a cushion and another refill inside. Why I bought it you say?? I just can't resist the temptation!! I mean it's Doraemon!! I grew up with the little guy. Ohh and speaking of Doraemon there's a Doraemon Secret Gadget Expo at Grand City Surabaya now and I can't wait to go there at Christmas Holiday. Sigh.... Still another two weeks though but fret not!! It'll pass in a jiffy..!!

Okay enough rambling now and let's go to the review now shall we?
Kali ini saya mau review produk cushion lagi nih, namanya A'pieu Air Fit Cushion dan yang ini adalah edisi spesial Doraemon!! Yang saya beli adalah setnya, di dalamnya selain cushion juga ada refill cushionnya. Kenapa saya beli?? Soalnya saya tidak tahan sama kelucuan si Doraemon!! Dari jaman saya kecil dulu di tempat saya tinggal agak susah untuk mendapatkan sinyal RCTI dan kalau hari minggu ke rumah tetangga dulu buat nonton Doraemon rame-rame. #LOL ketahuan banget ya umur saya? He he he... Selain itu sekarang di Grand City Surabaya lagi ada Doraemon Secret Gadget Expo dan saya peengggeennn banget kesana!! Moga-moga pas liburan Natal nanti saya sempat melipir kesana. Masih dua mingguan lagi sih tapi sabar dulu lah udah menjelang akhir tahun nanti gak kerasa juga.

Ahhh... kebanyakan ngalor ngidul ya saya kapan coba reviewnya?? Yukkk menuju TKP...

Monday, December 7, 2015

Review: Secret Kiss Face Coating Angel Cushion (#23 Dark Angel)


Hi hi..!!

One of my reader has requested this review for a while now and since I've been using it for almost everyday I think I can make a decent review about it now. I know there are a lot of "mainstream" cushion out there but this one really caught my attention. There's a 8gr refill tube inside and the lace pattern is really pretty. Actually the lace pattern is what got me the first time ha ha...
Salah satu reader saya sudah merekuest saya untuk me-review produk ini sejak haul post beberapa bulan yang lalu dan karena sudah saya pakai hampir setiap hari sepertinya sekarang adalah waktu yang tepat untuk membuat reviewnya. Sebetulnya ada banyak produk cushion lain yang lebih "mainstream" tapi saya tertarik sama yang ini karena ada bonus refill 8gr dan pola lace di kemasannya itu cute pake banget #bancipekejing.

Wednesday, December 2, 2015

Review: Ice Elements 2 Minute Miracle Gel


Today's review is about a product that has gain quite a cult follower. It's the Ice Elements 2 Minute Miracle Exfoliating Gel and it's said to helps with any skin problems you have. I usually prefer this type of exfoliate because my skin is quite sensitive and peeling gel usually gives me better results. Nowadays my skin still has ups and downs but as far as exfoliation product goes it can now handle scrubs albeit not often.
image
Review hari ini adalah tentang suatu produk yang sudah banyak cult followernya yaitu Ice Elements 2 Minute Miracle Exfoliating Gel. Katanya sih produk ini bisa mengatasi macam-macam masalah kulit gitu deh. Saya sendiri memang lebih suka peeling gel model begini karena kulit saya sensitif dan acne prone jadi dengan peeling gel tetap bisa exfoliate tanpa menyenggol jerawat dengan scrub ceritanya. Kondisi kulit saya seperti biasa masih naik turun tapi untuk produk exfoliate berupa scrub sudah cukup bisa diterima kulit saya meskipun tidak bisa sering dan hanya saat jerawat dalam kondisi minimum.

Tuesday, December 1, 2015

Review: Shiseido Tsubaki Shining Shampoo and Conditioner

Hi!!

I want to do a review about an awesome hair products that I've been using for years although I'm currently on a switch period right now. I change my shampoo and conditioner to other brand every now and then because otherwise a certain brand just won't work on me anymore. The first time I found out about this shampoo is from a Japanese Movie called "Air Doll" (Googled it up if you're curious) and in it the main character use the Shiseido Tsubaki to wash his "girlfriend" hair. I got curious so I lookup for an online local seller that sells it and it got me to Nihonmart.

I rarely bought pricier products for my hair but since it's Shiseido I figure that I have to try it for once. I mean I sometimes splurge for a good skincare products but why not do it for haircare right? My first purchase is the full 500ml set but this time I bought the smaller size (220ml) because I was low on cash he he he.... 

The key ingredients of the Shiseido Tsubaki is of course "Tsubaki" or Camellia Japonica oil. It is rich in oleic and linoleic acid and it's perfect for hair nourishment.

Thursday, November 26, 2015

Review: Kojie-san Pureganics Papaya Whitening Soap


Description:
A mild soap for gentle cleansing. Enriched with natural ingredients that effectively soften and whiten the skin to a more "even skin tone"

Pureganics comes from the purest form and best quality of organics produce. It is a skincare line created by the same technology behind Kojie.san that is all natural with no preservatives.

Get the benefits of Papaya for your skin. It has high amount of vitamin C that helps produce collagen that increases the elasticity of the skin and blocks free radicals that cause premature aging.

Monday, November 23, 2015

Review: The Bath Box Lilac Lotion Bar

Olaa....

As you may have already known before I'm currently in love with The Bath Box Products and reviewed some of it on my Instagram so now I'm gonna make another review on their Lotion Bar. They have two types of Lotion Bar, the first one is "Pure" which is non scented and "Lilac" which is scented.
Sepertinya udah banyak yang tahu #geer kalau saya lagi suka banget dengan produknya The Bath Box dan sudah mereview beberapa produknya di Instagram dan sekarang saya mau review satu lagi produknya nih yaitu Lilac Lotion Bar. Ada dua jenis Lotion Bar yang dimiliki oleh The Bath Box yaitu varian "Pure" yang tidak memiliki wewangian dan "Lilac" yang memiliki aroma Lilac.


Friday, November 20, 2015

Review: Cathy Doll White Tofu Body Pudding

As many of you have probably known before Thailand Beauty Products are popular for their whitening series and one of their most popular brand is Cathy Doll. I mean what's not to like!! The products are good and the packaging is too cute!! My review for today is from their Tofu  Series which is Cathy Doll White Tofu Body Pudding.
Sepertinya sudah banyak yang tahu kali yah kalau Thailand itu terkenal dengan produk kecantikannya terutama untuk produk whitening dan salah satu brand yang populer disana adalah Cathy Doll. Selain produknya juga bagus-bagus, kemasannya itu loh!! Gemes tak terkendali!! Nah review saya kali ini adalah salah satu produk Cathy Doll dari Tofu Series yaitu White Tofu Body Pudding.

Monday, November 16, 2015

Review: Annie's Way Anti Wrinkle Eye Mask

Hi there...!!

To start this week I'm gonna do a review about a unique mask. Why unique? Because it's an eye mask!! You probably heard or use face mask before but never really thought about eye mask before right? I know I do... I always tried to take a great care about my skin care routine but somehow neglect maintaining my eye area. Even though I'm almost #cough #cough thirty #cough #cough...

Anyway this mask is special because it's a special mask to treat your eye area and prevents wrinkle. So let's get to it then....
Untuk mengawali minggu ini saya mau memulainya dengan mereview masker yang unik ini. Kenapa unik? Karena ini masker khusus untuk mata!! Kalian mungkin sudah sering ya melihat dan menggunakan masker wajah tapi apa pernah dengar soal masker mata? Saya sih belum pernah dengar he he he.. Kalau dipikir-pikir lagi saya ini cukup perhatian loh sama rutinitas perawatan wajah saya tapi terkadang justru kurang memperhatikan area mata. Padahal umur saya sudah mau #uhuk #uhuk 30 #uhuk #uhuk

Anyway... Menurut saya masker ini cukup spesial karena ditujukan untuk merawat area mata dan mencegah serta mengurangi kerutan di sekitar mata. Langsung ke reviewnya yuukkk.

Monday, November 9, 2015

Haul: Oktober 2015

Yayy!! Welcome November!! Sudah awal bulan sudah waktunya haul post lagi donk ya?? Bulan Oktober kemarin banyak diskon dimana-mana dan walhasil saya agak sedikit "ngamuk" juga he he he.... Plus saya iseng-iseng belanja di eBay dan ternyata sampai dengan selamat!! Akhirnya saya ketagihan deh beli pernik-pernik disana, mumpung lagi di Jakarta. Soalnya waktu di Surabaya barang yang dipesan lewat eBay sampainya jauh lebih lama dan bea posnya juga lebih mahal. Kenapa ya? Eniwei no problemo lah yang penting lanjut cuss yukk ke postingannya....
Yayy!! Welcome November!! It's a new month so it's time for another haul post right? There's  tons of discount last October and I probably go over the top he he he... Plus I tried shopping at eBay again since it's easier for the package to reach me in Jakarta than in Surabaya, the custom is also pricier too! I wonder why? Anyway... Enough rambling and straight to the haul post shall we?

Thursday, November 5, 2015

Review: Purbasari Matte Lipstick (All Shade)

Hi y'all...!!

Kali ini saya mau review lipen lokal yang lagi ngehitz karena selain harganya murce marice kualitasnya juga bagus. Tidak tanggung-tanggung saya akan mereview 10 warna komplit dari seri Purbasari Matte Lipstic ini. Jadi harap maklum yah kalau postnya agak panjang dan gambarnya banyak.


Deskripsi:
"Inovasi terbaru dengan pelembab"
- Tahan lama dan tidak mengkilap
- Terasa ringan pada bibir anda
- Warna tidak pudar sehingga penampilan anda tetap segar

Monday, November 2, 2015

Review: Bausch + Lomb Biotrue Rewetting Drops

Do you use contact lenses? Work in front of computer all day? Mostly spends time in an air conditioning room? Or.... You're like me? A contact lens wearer who works in front of a computer all day inside an air conditioned room? Talk about a trifecta for a dry eyes problems right? Dry eyes not only makes me feel tired and uncomfortable it'll affect my mood too!! 

Technology is such a huge part of our lives and our reliance on it is increasing at lightning speed, but our eyes aren't built for staring at screens, wearing contact lenses or coping with air con. Whilst most of us moisturize our skin every day, we forget that our eyes are also exposed to the environment including air conditioning and can become dehydrated. 

A good way to ease dry eyes is by taking a break for at least 20 seconds every 20 minutes and give yourself a few good blinks. The reason we blink is to keep the eyes moist as the blinks help to lubricate and refresh our eyes. But digital technology, especially spending long hours at a computer screen, can also take its toll on our eyes as our blink rate reduces and as a result our eyes are less lubricated.

I usually use contact lens solution that I put inside a dropper to re-wet my contact lenses each time it feels dry but a few weeks ago I got an e-mail offer to review Biotrue Rewetting Drops. Since I usually use Biotrue for my contact lens solution I said yes to it in flash.

Tuesday, October 20, 2015

Kesalahan Dalam Bermakeup Yang Sering Saya Lakukan (Makeup Mistakes That I Often Do)


Hi..!!

Sebelumnya saya sudah bercerita tentang kesalahan dalam mencuci muka yang sering saya lakukan di post ini. Sekarang saya mau cerita lagi nih tentang berbagai kesalahan dalam bermakeup yang sering saya lakukan dan mungkin hal ini juga cukup sering kamu lakukan dalam bermakeup sehari-hari. Mau tahu apa aja? Lanjut ke bawah ya...

Before I've already told you guys about the mistakes that I often do in washing my face in this post. Now I thought I'd share to you too about the mistakes that I often do in doing my makeup and I'm pretty sure you must have done it too at least once. Wanna know what it is? Go scroll down...

Saturday, October 10, 2015

Kesalahan dalam Mencuci Muka yang Sering Saya Lakukan (Face Cleansing Mistakes That I Often Do)



Mencuci muka sepertinya merupakan ritual yang cukup simpel bukan? Ternyata banyak juga loh kesalahan yang sering saya lakukan dalam kegiatan "simpel" ini. Apa saja kesalahannya dan akibatnya pada kulit? Yukk baca terus...
blue stars w dots page divider Pictures, Images and Photos
Face washing seems like a simple ritual right? Well not exactly. It turns out that I tend to do a few mistakes in doing this "simple" ritual. What kind of mistakes and how it affects my skin? Keep on reading...

Thursday, October 8, 2015

September Empties and Favorites


After I tell you about my September Haul now it's time to share my empties and what item made to my Favorite of the months list. It's not necessarily things that I bought in September but it's a products that's been a lifesaver of the month or a product that I keep on reaching that particular month. 
Setelah saya memberi tahu tentang haul saya bulan kemarin sekarang saya mau share tentang produk apa saja yang saya habiskan bulan kemarin beserta favorit saya pada bulan September kemarin. Untuk favoritnya tidak harus dari produk yang saya beli bulan lalu tapi lebih kepada produk yang benar-benar berjasa buat hidup saya #LOL atau produk yang paling sering saya pakai di bulan lalu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...