Thursday, November 26, 2015

Review: Kojie-san Pureganics Papaya Whitening Soap


Description:
A mild soap for gentle cleansing. Enriched with natural ingredients that effectively soften and whiten the skin to a more "even skin tone"

Pureganics comes from the purest form and best quality of organics produce. It is a skincare line created by the same technology behind Kojie.san that is all natural with no preservatives.

Get the benefits of Papaya for your skin. It has high amount of vitamin C that helps produce collagen that increases the elasticity of the skin and blocks free radicals that cause premature aging.

Monday, November 23, 2015

Review: The Bath Box Lilac Lotion Bar

Olaa....

As you may have already known before I'm currently in love with The Bath Box Products and reviewed some of it on my Instagram so now I'm gonna make another review on their Lotion Bar. They have two types of Lotion Bar, the first one is "Pure" which is non scented and "Lilac" which is scented.
Sepertinya udah banyak yang tahu #geer kalau saya lagi suka banget dengan produknya The Bath Box dan sudah mereview beberapa produknya di Instagram dan sekarang saya mau review satu lagi produknya nih yaitu Lilac Lotion Bar. Ada dua jenis Lotion Bar yang dimiliki oleh The Bath Box yaitu varian "Pure" yang tidak memiliki wewangian dan "Lilac" yang memiliki aroma Lilac.


Friday, November 20, 2015

Review: Cathy Doll White Tofu Body Pudding

As many of you have probably known before Thailand Beauty Products are popular for their whitening series and one of their most popular brand is Cathy Doll. I mean what's not to like!! The products are good and the packaging is too cute!! My review for today is from their Tofu  Series which is Cathy Doll White Tofu Body Pudding.
Sepertinya sudah banyak yang tahu kali yah kalau Thailand itu terkenal dengan produk kecantikannya terutama untuk produk whitening dan salah satu brand yang populer disana adalah Cathy Doll. Selain produknya juga bagus-bagus, kemasannya itu loh!! Gemes tak terkendali!! Nah review saya kali ini adalah salah satu produk Cathy Doll dari Tofu Series yaitu White Tofu Body Pudding.

Monday, November 16, 2015

Review: Annie's Way Anti Wrinkle Eye Mask

Hi there...!!

To start this week I'm gonna do a review about a unique mask. Why unique? Because it's an eye mask!! You probably heard or use face mask before but never really thought about eye mask before right? I know I do... I always tried to take a great care about my skin care routine but somehow neglect maintaining my eye area. Even though I'm almost #cough #cough thirty #cough #cough...

Anyway this mask is special because it's a special mask to treat your eye area and prevents wrinkle. So let's get to it then....
Untuk mengawali minggu ini saya mau memulainya dengan mereview masker yang unik ini. Kenapa unik? Karena ini masker khusus untuk mata!! Kalian mungkin sudah sering ya melihat dan menggunakan masker wajah tapi apa pernah dengar soal masker mata? Saya sih belum pernah dengar he he he.. Kalau dipikir-pikir lagi saya ini cukup perhatian loh sama rutinitas perawatan wajah saya tapi terkadang justru kurang memperhatikan area mata. Padahal umur saya sudah mau #uhuk #uhuk 30 #uhuk #uhuk

Anyway... Menurut saya masker ini cukup spesial karena ditujukan untuk merawat area mata dan mencegah serta mengurangi kerutan di sekitar mata. Langsung ke reviewnya yuukkk.

Monday, November 9, 2015

Haul: Oktober 2015

Yayy!! Welcome November!! Sudah awal bulan sudah waktunya haul post lagi donk ya?? Bulan Oktober kemarin banyak diskon dimana-mana dan walhasil saya agak sedikit "ngamuk" juga he he he.... Plus saya iseng-iseng belanja di eBay dan ternyata sampai dengan selamat!! Akhirnya saya ketagihan deh beli pernik-pernik disana, mumpung lagi di Jakarta. Soalnya waktu di Surabaya barang yang dipesan lewat eBay sampainya jauh lebih lama dan bea posnya juga lebih mahal. Kenapa ya? Eniwei no problemo lah yang penting lanjut cuss yukk ke postingannya....
Yayy!! Welcome November!! It's a new month so it's time for another haul post right? There's  tons of discount last October and I probably go over the top he he he... Plus I tried shopping at eBay again since it's easier for the package to reach me in Jakarta than in Surabaya, the custom is also pricier too! I wonder why? Anyway... Enough rambling and straight to the haul post shall we?

Thursday, November 5, 2015

Review: Purbasari Matte Lipstick (All Shade)

Hi y'all...!!

Kali ini saya mau review lipen lokal yang lagi ngehitz karena selain harganya murce marice kualitasnya juga bagus. Tidak tanggung-tanggung saya akan mereview 10 warna komplit dari seri Purbasari Matte Lipstic ini. Jadi harap maklum yah kalau postnya agak panjang dan gambarnya banyak.


Deskripsi:
"Inovasi terbaru dengan pelembab"
- Tahan lama dan tidak mengkilap
- Terasa ringan pada bibir anda
- Warna tidak pudar sehingga penampilan anda tetap segar

Monday, November 2, 2015

Review: Bausch + Lomb Biotrue Rewetting Drops

Do you use contact lenses? Work in front of computer all day? Mostly spends time in an air conditioning room? Or.... You're like me? A contact lens wearer who works in front of a computer all day inside an air conditioned room? Talk about a trifecta for a dry eyes problems right? Dry eyes not only makes me feel tired and uncomfortable it'll affect my mood too!! 

Technology is such a huge part of our lives and our reliance on it is increasing at lightning speed, but our eyes aren't built for staring at screens, wearing contact lenses or coping with air con. Whilst most of us moisturize our skin every day, we forget that our eyes are also exposed to the environment including air conditioning and can become dehydrated. 

A good way to ease dry eyes is by taking a break for at least 20 seconds every 20 minutes and give yourself a few good blinks. The reason we blink is to keep the eyes moist as the blinks help to lubricate and refresh our eyes. But digital technology, especially spending long hours at a computer screen, can also take its toll on our eyes as our blink rate reduces and as a result our eyes are less lubricated.

I usually use contact lens solution that I put inside a dropper to re-wet my contact lenses each time it feels dry but a few weeks ago I got an e-mail offer to review Biotrue Rewetting Drops. Since I usually use Biotrue for my contact lens solution I said yes to it in flash.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...