Monday, November 9, 2015

Haul: Oktober 2015

Yayy!! Welcome November!! Sudah awal bulan sudah waktunya haul post lagi donk ya?? Bulan Oktober kemarin banyak diskon dimana-mana dan walhasil saya agak sedikit "ngamuk" juga he he he.... Plus saya iseng-iseng belanja di eBay dan ternyata sampai dengan selamat!! Akhirnya saya ketagihan deh beli pernik-pernik disana, mumpung lagi di Jakarta. Soalnya waktu di Surabaya barang yang dipesan lewat eBay sampainya jauh lebih lama dan bea posnya juga lebih mahal. Kenapa ya? Eniwei no problemo lah yang penting lanjut cuss yukk ke postingannya....
Yayy!! Welcome November!! It's a new month so it's time for another haul post right? There's  tons of discount last October and I probably go over the top he he he... Plus I tried shopping at eBay again since it's easier for the package to reach me in Jakarta than in Surabaya, the custom is also pricier too! I wonder why? Anyway... Enough rambling and straight to the haul post shall we?


Purbasari Matte Lipstick


Enggak tanggung-tanggung saya beli semua warna #kyaaaa. Sudah ada reviewnya juga yah disini.
Oh yeah... I bought all shades fellas #kyaaa. The review is up too!! Click here for the post.

Chi-Chi Cosmetics



- Makeup Blending Sponges Set
- Glamarous Eye Shadow Palette in Bases, Nudes and Pretty

Udah lama kepingin lagi punya produknya Chi-Chi cuman susah banget nyarinya dan jarang juga ada Online Shop yang buka Pre Order Chi-Chi. Begitu ada yang buka untuk Aussie Products langsung saya tanya ownernya kalau bisa pesan Chi-Chi Cosmetics dan saya pun ngamuk lagi saudara-saudara.
I've been wanting another Chi-Chi Cosmetics products but it's really hard to find an online seller here or even a shop that accept a Pre Order for Chi-Chi. So when I saw there's a seller that opens a Pre Order for Aussie Products I ask the owner if I can order Chi-Chi Cosmetics and she said yess!!!

Himalaya Herbals


- Complete Care Herbal Toothpaste
- Purifying Mud Mask
- Purifying Neem Mask
- Whitening Day Cream

Saya lupa siapa yang bilang kalau di Century Pharmacy itu produk-produk Himalaya Herbalsnya lengkap, jadi melipirlah saya kesana dan beli pasta gigi andalan saya. Perlu bikin reviewnya gak sih ini pasti gigi? Bingung juga gimana buatnya coba? Muter-muter tempatnya lagi saya nanya SPG-nya ada produk apa lagi dan akhirnya saya beli masker dan krim paginya. Neem Mask sudah saya coba dan ternyata enak juga tapi kok yang Mud Mask-nya itu perih banget ya? Sudah saya coba beberapa kali dan masih tetap perih, kata ses Arum yang Fruit Mask juga perih di kulit dia. Untung enggak saya beli waktu itu. Day Cream-nya so far so good dan tidak membuat kulit saya berjerawat mengingat biasanya kulit saya itu rewel sama produk-produk whitening.
I forgot who told me that I can buy a complete range of Himalaya Herbals products at Century Pharmacy but I gotta thank her!! Bought my favorite toothpaste there and when I look around I also bought the Day Cream and two facial masks. Ooh do you guys think I should make a review about the toothpaste? I mean it is my HG toothpaste but a review on toothpaste is kinda funny ha ha... Anyway I've tried the Neem mask and loving it but the Mud Mask really burns! I keep using it several times hoping that my skin will get accustomed to it but it still burns. Arum said that the fruit mask burns too and boy I'm glad that I didn't bought that too. Does anybody have the same problem like me? As for the day cream so far it didn't break me out so I'll see how it goes in the long run because my skin usually don't react well with whitening products.

Vitacid Cream 0.1%


Saya sudah menggunakan retinoic acid selama bertahun-tahun dan yang paling cocok di kulit saya sejauh ini ya si retinoid ini. Sebelumnya saya pernah mencoba Glycolic Acid tapi sepertinya saya alergi karena setelah dipakai kulit saya terasa sangat gatal dan walaupun sudah dibilas masih juga terasa gatal.
I've used retinoic acid for years and so far it's the only product that works realy well on mu skin. I've tried other alternatives like Glycolic Acid but apparently I'm allergic to it because everytime I tried using it my skin felt itchy even after I wash the products off.

Narikiri Face Pack - Kuromi


Masker ini katanya bisa dicuci lagi dan dipakai dengan lotion atau toner favorit kita. Satu pack isinya dua dan setiap masker bisa dipakai 7-8 kali, lumayan lah kira-kira beli 16 masker sekalian gitu.
Saw this uber cute mask online and supposedly you can washed it again and reuse with your favorite lotion or toner. There's two masks in a pack and since one mask can be used 7-8 times, I'll get 16 masks in the price of 2.

Nature Leaves


- Pink Mask for Oily Skin
- Hello's Night Serum

Habis lihat reviewnya ses Arum tentang serum ini akhirnya saya penasaran juga deh mau cobain. Kebetulan lagi ada paket hemat untuk pembelian serum dan maskernya juga.
Saw Arum's review on this serum, so I got curios and decided to get one too. Luckily there's a special discount if I bought it with the mask so I got both.

The Bath Box



- Surprise Lavender Face Scrub
- Candy Scrub Sweet
- Bon-Bon Lip Taffy Sugar Lip Scrub
- Lavish Cleansing Oil

Kalau soal produk The Bath Box saya selalu gak tahan pengen beli semuanya, tapi apa daya budgeting harus ada alokasinya #halah. Awalnya hanya mau beli Candy Scrub aja karena sudah lama kosong dan saya penasaran, tapi pas buka websitenya ternyata Surprise Lavender Face Scrub juga ada lagi akhirnya sekalian beli sama Cleansing Oilnys juga. Lip Scrubnya saya dapatkan sebagai bonus untuk pembelian diatas IDR 150k. Btw saya terpukau banget loh sama Cleansing Oilnya, jarang-jarang saya nemu cleansing oil yang bisa benar-benar cepat membersihkan liquid lipstick dan waterproof makeup lainnya.
All of the Bath Box products are always on my wishlist but alas I can't buy them all since I don't have enough budget. At the beginning I only want to buy the Candy Scrub because it's finally available after a few months but since Surprise Lavender Face Scrub is also avaiilable and they launch a new Cleansing Oil I bought them all too. The Lip Scrub is a freebie beause my total order is more than IDR 150k. BTW the Cleansing Oil is a-w-e-s-o-m-e!! Liquid Lipstick and Waterproof makeup are gone in a flash!! Totally worth the money!!

Blustone Avenue


- Roci (Robusta Gold Coffee and Cinnamon) 3 in 1 Scrub
- Herbs Infused Oil
- Organic Charcoal Teeth Whitening

Tadinya saya belum pernah tahu soal produk ini, tapi pada suatu hari akun IG saya difollow sama si Blustone Avenue dan akhirnya saya kepo lah... Lama-lama gak tahan juga dan saya beliikkk....!! ROCI scrub ini saya suka banget karena praktis, bisa untuk scrub muka, bibir, badan dan masker wajah. Herbs infused oil enak untuk pijat wajah dan body oil dan bisa manjangin bulu mata juga loh. Charcoal Teeth Whitening butiran Charcoalnya terlalu kasar menurut saya mungkin nanti akan coba produk Charcoalnya yang baru.
I've never heard of this brand before but their IG account followed me one day. I got curious and scroll through their account and decided to try a few of their products. So far the ROCI scrub is my favorite because I can use it as a face scrub, lip scrub, body scrub and as a face mask too. Convenient right? The herbs infused oil is good for face massage, body oil and to strenghten eyelash. As for the Charcoal Teeth Whitening I think the products has a rough paste and I didn't really feel comfortable brushing my teeth with it. I think I'm gonna try their other Charcoal toothpaste that has a softer texture.

Shiseido


- The Makeup Dual Balancing Foundation
- The Makeup Liquid Rogue LR3

Jarang-jarang nih bisa nyobain produk yang menurut saya cukup high-end tapi sekali-sekali gpp kan. So for saya suka dengan foundie-nya, warnanya cukup pas, hasilnya semi matte dan oil controlnya paling oke.
I think Shiseido is considered a high-end product for me and I think it's okay to try those products once in a while right? So far I really really like the foundation, the color fits my skin tone well, has semi matte finish and good oil control.

Silky Girl


- Gentle Eye & Lip Makeup Remover + Dual Intense Gel Eyeliner Set
- Pure Fresh All-in-One Gel Makeup Remover
- Precison Sharp Eyeliner
- Moisture Rich Lip Color

Waktu saya ke Cosmobeaute di JCC bulan lalu saya mampir ke counternya Silky Girl karena eyelinernya lagi diskon, eh lihat cleansing gel-nya kok lucu akhirnya beli juga satu lalu dapat bonus lipen. Lumayan lahh...
If you follow my IG then you'll now that I went to Cosmobeaute even in JCC last month. I want an eyeliner and since there's a discount I grab both the gel and pen. The cleansing gel looks interesting so I bought it too he he he... Got a nude lipstick as a bonus so overall it was a good purchase.

Vienna


- Blue Horse Hair Mask
- Biggie Hand Sanitizer

Kalau dilihat memang seperti produk abal yah, apalagi desainnya agak meniru Shampoo yang duluan ngehits itu. Tapi tenang.... Ini produknya jelas kok dari PT Cakra Daya Makmur yang juga mengeluarkan produk Vienna, XL Professionnel dan importir dari masker Purederm. Awalnya tertarik sama masker rambut ini karena wanginya yang ennnaakkkkk banget, tapi setelah dicoba ternyata bagus juga. Rambut saya jadi lebih lurus dan nurut, padahal biasanya kayak singa.
If you saw these products somewhere else you might think that it's suspicious especially since the design is a Rip-Off of a certain "Horse Shampoo". But fear not... It's actualy a legitimate products from PT Cakra Daya Makmur which is the same company that produce Vienna and XL Professionnel products. It's also the company that imports Purederm mask. The reason I'm interested with it because the mask has hheeaavvennnllly scent!! Seriously!! But don't worry it also really good. My hair usually hard to tame and unruly but this masks really helps taming it. It looks smoother and more straight.

Satto Beauty Whitening Strawberry Shower Gel


Sebetulnya saya juga beli Hair Tonic-nya, tapi sayang botolnya pecah waktu sampai di rumah. Masih bisa diselamatkan setengah botol tapi sayang banget deh... Shower Gelnya wanginya enak banget dan tidak membuat kuli kesat.
I actually bought the Hair Tonic too but the bottle broke after I got home. I was able to save about a half bottle though but still... Oh and if you haven't tried the Shower Gel yet you have too try it!! It smells really good and makes my skin smooth.

eBay Haul!!!!

Don't really need any explanation really #LOL


- White Rabbit Impalement Earrings


- Flat Top Brush


- USB Flash Drive Necklace
- Cat Impalement Earrings
- Wolf Impalement Earring
- Pink Triangle Collar Pin


- Concave Face Brush
- Round Top Kabuk Brush
- Nars Ita Kabuki Brush Replica
- More Cat Impalement Earrings
- Deer Collar Pin
- Cat and Butterfly Pin


- Glitter iPhone Case


- Nail Wrap


- Flat Contour Brush
- Sloth Key Ring
- Mistine BB Powder
- Madame Heng Lemon Soap


- Menow Eyebrow Powder
- Slanted Face Brush
- Liquid Eyeliner


- Jessup 15 Brush Set

Uniqlo


- 3 pc Socks
- Feet Warmer



Where I Bought Them:
Purbasari Matte: @beauty jingga, titi19 shop
Himalaya Herbals: Century Pharmacy
Vitacid: Local Pharmacy (Apotik Lokal)
Chi-Chi Cosmetics: Pre Order at @girls.beautydiary
Narikiri Face Pack: Pre Order at @girls.beautydiary
Silky Girl: Silky Girl Counter
Vienna: Vienna Booth at Cosmobeaute or go to www.viennshop.co.id
Nature Leaves: @natureleaves_id
The Bath Box: www.thebathbox.co.id
Blustone Avenua: @blustone_avenue
Shiseido: Debenhams
Satto: Satto Booth at Cosmobeaute or you can buy them at Watsons, Guardian, Supermarket etc
Other: www.ebay.com






Add me on your list  ^^

https://www.facebook.com/crochetandlipstick https://plus.google.com/u/0/+SekarSaraswati http://instagram.com/crochetandlipstick http://www.pinterest.com/crochetandlips/boards/ https://twitter.com/crochetandlips https://www.bloglovin.com/people/crochetandlipstick-2150187

or maybe visit my Circle Lens Shop 

4 comments:

  1. Yaampun..yaampun...NGAMUUKK hahahahaa...

    Seessss, aku pengen deh contour blush yg flat gitu yg kayak NARS ita kabuki gitu. Nggak pernah nemu ih. kzl. Terus itu The Bath Box Cleansing Oil sama kucing2 itemnya menggoda sekaliiii. Pengen ah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cleansing oilnya beneran baguussssss
      Collar pin sama contour brush nanti kita pesen bareng deh kapan2

      Delete
  2. Halo mau nanya ya kalo e-bay beli kosmetik bisa ya dikirim ke Indonesia? sudah lama pengen coba tapi takut disita custom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bisa donk ini buktinya saya beli he he.
      Belinya jangan yang mahal2 kalau saya, yang harganya di bawah USD 50

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...