Saturday, March 12, 2016

January - February 2016 Haul



Hi!!!

It's been quite a while since my last post and I haven't the time to post anything. Why?? Well... Because of my work I had to move to Kediri and I've moved here since February. What's the city like?? Well it's quite small and I admit it's a hell of a difference than Jakarta but I kinda like small town like this. My place is less than 2 km from work and it only took 10 minutes!! Seriously!! 10 minutes!! Back in Surabaya it took about 50 minutes to work and about 75 minutes back. The only problem I have here is that the shipping fee cost me more when I shop online he he he he....

Anyway... I bought quite a few stuff for the past two month because I want to save money on shipping fee (>.<)! So keep on scrolling alrite!!


Beautiful Star BS1000 Electric Comb
So I bought it because I don't really like how my hair look with a flat iron so I thought it might give me that oomph and I have to admit it's one of my favorite hair styling tool so far.
image
Sisir elektrik ini saya beli karena kalau pakai catok lurus biasa rambut saya itu rasanya flat dan kurang ngembang gitu dan ternyata saya tidak menyesal saudara-saudara!! Cukup 5 menit saya rambut saya sudah paripurna buat ke kantor!!

I bought mine from Pro Beauty Care

video

Oh and here's a quick demo of me using the electric comb.
image
Berikut ada video singkat saya menggunakan sisir ini.


Sailor Moon iPhone 6 Case
Isn't it cute!! I saw it on eBay and I just had to get one!! Too bad it's quite fragile and mine's cracked already.
image
Lucu kannn!! Casing ini saya lihat di eBay dan saya tidak tahan untuk beli, sayangnya casing ini agak ringkih akhirnya cuma saya jadikan koleksi aja buat dilihat-lihat.


Cailyn Cosmetics
- Mineral Eyeshadow (054 Mink, 34 Milk Chocolate, 005 Orchid)
- Tinted Lip Balm (18 Mauve, 15 Scarlet)

I've always been curious with Cailyn Cosmetic products and after I tried their O Wow Brush a few months back I decided to give these babies a try. Come to think of it, I haven't even reviewed the brush yet #sigh.
image
Sudah lama penasaran sama produknya Cailyn Cosmetics yang lain selain O Wow Brush yang sebelumnya sudah saya coba. BTW si O Wow Brush ini masih belum saya review juga ya sampai sekarang #sigh.


Landbis Eyebrow 3 in 1
I saw those fancy eyebrow gel on Instagram but since I'm a newbie on brow game I think this cheap brow pomade would be good for practice. It's surprisingly very easy to use, quite waterproof and have a decent brush. I don't really like the eyeliner but for the awesome price I certainly can't complaint.
image
Berhubung saya masih baru dalam dunia peralisan saya masih belum berani nyobain produk brow pomade yang rada fancy dan akhirnya pilihan saya jatuh pada produk ini yang harganya murce marice. Ternyata meskipun harganya murmer kualitasnya cukup bagus loh, lumayan waterproof, tidak mudah bergeser dan kualitas kuas bawaannya juga cukup bagus. Selain itu di dalamnya termasuk eyeliner juga loh!! Eyelinernya kurang bagus sih memang, tapi untuk harganya yang dibawah 40k saya tidak komplen deh.


LA Girl Velvet Contour Stick
- Hi-Lite Stick shade Radiance
- Bronzer Stick shade Cashmere

These products looks interesting and easy to use so I got curious #LOL. The coverage is buildable so it's perfect for me and it's easy to blend too. 
image
Dari awal produk ini keluar saya sudah penasaran karena kelihatannya kok gampang gitu dipakainya. Coveragenya buildable dan mudah diblend. Sayangnya kok cepat habis ya?


City Color Brow Quad
One of my bblogger friend IRL asked me to meet her at Kokas and we went to TWL Cosmetics booth. Needless to say I ended up buying stuff... Oh well I was looking for a lighter color brow product anyway #justification.
image
Salah satu teman bbloger saya ngajak ketemuan di Kokas karena dia kepingin lihat boothnya TWL Cosmetics. Yah kalau bbloger pada ngopdar pasti ujung-ujungnya beli perlenongan deh. Tapi gpp deh saya kan juga lagi nyari produk ngalis yang warnanya muda #justifikasi.


L'Oreal Tint Caresse (08 Plum Blossom)
Isn't it cute!! It's a lip cushion and it's perfect for making an ombre lips. 
image
Saya lihat ini waktu ketemuan sama Arum di Kokas sayangnya lagi kosong. Akhirnya waktu saya ke conter L'Oreal di Central Park ternyata ada shade yang ini, Lip Cushion ini merupakan produk terbaru dari L'Oreal dan cocok banget untuk kamu yang suka sama ombre lips.


Beaute Recipe Nail Polish (BRN140, BRN112, BRN172)

I pass by Copia Beauty at Citraland and there's a buy 2 get 1 promo on the Beaute Recipe Nail Polish and I just can't help myself #facepalm.
image
Pada suatu hari saya lewat counternya Copia Beauty di Citraland dan ternyata lagi ada promo buy 2 get 1 free untuk kuteksnya Beaute Recipe. Akhirnya saya beli deh haha #facepalm.


Berrybenka Haul
Berrybenka is one of my favorite online store and they have a lot of good product with a great price. Especially when there's a discount code so I can get another discount on their "Sale Items". 
image
Salah satu toko online favorit saya adalah Berrybenka karena selain harganya terjangkau kualitasnya juga bagus. Apalagi kalau lagi ada kode diskon, barang yang sudah sale kan bisa didiskon lagi #medit.


Livia Peeling Gel
I saw this peeling gel on local supermarket in Kediri and I got curious. The scent is decent and it does have a peeling effect but I'll try it again when I've scrubbed my skin before so I'll know for sure if those "dead cells" are real or not.
image
Peeling gel ini saya lihat di supermarket lokal di Kediri dan saya beli karena penasaran dan harganya murce. Untung wanginya tidak seperti sabun cuci piring dan waktu digunakan sih memang ada butir-butir sel kulit mati, nanti saya mau ngetes lagi pada area yang sudah saya scrub dahulu supaya bisa tahu si peeling gel ini beneran ngefek atau tidak.


Nivea Deodorant Extra Whitening
I don't use deodorant often because they make my underarm itch like crazy (luckily I don't have BO problem) but I got a sample of Nivea Deodorant one time and it didn't make my underarm itch so I've been repurchasing it ever since.
image
Saya itu jarang memakai deodoran karena keti saya selalu gatal tiada tara kalau pakai deo (untungnya saya tidak punya masalah BB) dan pada suatu hari saya dapat sampelnya deodoran Nivea waktu beli produk serumnya. Ternyata setelah dicoba keti saya tidak gatal samsek dan sekarang ini benda yang saya rutin repurchase kalau sudah habis.


Himalaya Herbals Gum Expert Toothpaste
- Sparkling White
- Active Fresh

I was afraid that I won't find Himalaya Herbals Toothpaste in Kediri because it's kinda hard to find in Jakarta and Surabaya but luckily I was able to find it in local supermarket.
image
Berhubung pasta gigi Himalaya Herbals agak susah dicari waktu saya tinggal di Jakarta dan Surabaya saya agak khawatir kalau di Kediri juga susah, tapi untungnya ada tuh di supermarket lokal.


Tammia 524 Sculpting Foundation
I always like Tammia because their price is so affordable and the quality is good, they also have all kinds of cool brushes lately and I was excited when I saw this brush at their counter in Kokas. I actually was looking for their 529 Oval BB Foundation Brush but it was out of stock so I got this one instead.
image
Produk Tammia merupakan salah satu brand favorit saya karena mudah didapat, harga oke dan kualitasnya juga bagus. Apalagi sekarang makeup brush mereka itu makin bervariasi, tadinya saya kepingin beli 529 Oval BB Foundation Brush yang kekinian cuman lagi kosong dan akhirnya saya beli yang ini deh.



Body Talk Products
- Lavandula Body Balm
- Rub Me, Scrub Me 
- Detox Soap

Well you know I'm a sucker for a natural products right?? I've followed their Instagram @bodytalk.id for a while now and finally bought their products!! I wanted to try their Kefir Mask and Body Polish next.
image
Udah tahu donk ya kalau saya suka dengan produk-produk yang natural dan handmade. Nah produk-produk dari @bodytalk.id ini 100% natural homemade dan cocok untuk orang dewasa dan anak-anak. Udah lumayan lama juga sih saya ngepoin produknya di Instagram dan akhirny saya beli juga. Produk mereka yang saya ingin coba selanjutnya adalah Kefir Mask dan Body Polish.


Lion Keychain
Well... Cos it's cute he he


Naruko Hyaluronic Acid Super Rich Lotion Essence

I bid this product on eBay and won but luckily my skin reacts quite well with it because it usually can't handle rich moisturizer.
image
Saya beli esens ini karena iseng ngebid di eBay dan ternyata menang. Awalnya agak takut juga karena kulit saya biasanya suka breakout kalau menggunakan produk yang terlalu rich tapi untungnya cocok.


Silkygirl Extra Strength Nail Polish Remover
I ran out of nail polish remover and I saw this huge bottle of Silkygirl Nail Polish Remover on Watson.
image
Nail polish remover saya habis dan kebetulan waktu lewatin Watson saya lihat ada produk Nail Polish Remover dari Silkygirl yang ukurannya geday, sekalian deh saya beli.


Guess Watch
I wanted a Rose Gold watch and it looks cute right!!


SKII Facial Treatment Essence
I finally did it!! I bought the SKII FTE full size pump bottle!! It's actually on my 2016 wishlist but I forgot to put it on the list.
image
Akhirnya saya beli juga SKII FTE full size yang geday saudara-saudara!! Sebetulnya produk ini juga masuk Wishlist 2016 saya tapi lupa saya masukin di blogpost.


Muji Products
- Cleansing Oil
- Light Toning Water

One of my friend went to Singapore last January and I asked her to get Muji Products for me. It's actually quite cheap considering their huge size.
image
Waktu lihat postingannya Olin saya jadi penasaran sama produk-produknya Muji, kebetulan Januari kemarin ada temen saya yang ke Singapore dan saya nitip dia. Untuk ukurannya yang cukup besar menurut saya Muji ini harganya sangat terjangkau.


3D Crest White Luxe Toothpaste
I just realize that I bought quite a lot of toothpaste last month. I heard good reviews on this toothpaste so I wanted to try if it works on me too.
image
He he ternyata bulan kemarin saya banyak beli pasta gigi ya? Sekali-sekali saya selingkuh dulu deh dari Himalaya Herbal karena banyak review bagus dari si 3D Crest ini dan saya penasaran ngaruh gak ya di saya?


KexTech Wireless-N Wifi AP/Repeater
My room is on the second floor and the wifi signal is quite miserable so I got it to extend the wifi signal. It's really easy to use and I recommends it if you have similar problem like mine.
image
Kamar saya berada di lantai 2 dan sinyal wifinya itu agak sedih, makanya saya beli repeater ini untuk memperkuat sinyal wifi dari lantai bawah. Kalau ada yang punya permasalahan sama seperti saya bisa coba deh gadget yang satu ini.

Bought mine from Jakarta Notebook



Nic Handmade
- Fox Wallet
- Flower Key Wallet

I wanted a key wallet at first but since all of her products are really quite I ended up buying a wallet too. 
image
Tadinya saya cuman mau beli dompet kunci buat mobil saya, tapi karena barangnya lucu-lucu semua akhirnya saya nambah beli dompet juga deh he he he.

Bought mine from @nic_handmade


Sambal Roa
If you like spicy food then this Sambal Roa is highly recommended!! Must try!!
image
Pecinta makanan pedas wajib cobain yang namanya Sambal Roa!!!

Visit @sarofoods for detail.


Fujifilm X-A2 Mirrorless Camera
After saving up for a while I finally able to cross one of my 2016 wishlist which is a mirrorless camera!! I want their mint colored one but it was out of stock so I got the one instead.
image
Setelah nabung sekian waktu akhirnya saya berhasil lagi mencoret lagi satu benda dari Wishlist 2016 saya yaitu kamera mirrorless!! Sebetulnya saya mau yang warna mint tapi warna itu jarang ada akhirnya saya beli yang putih.



So that's my January through February Haul fellas...
Any review request??
I will try to make it ASAP
image
Hahh... Selesai juga haul post saya dari Januari s.d Februari.
Ada yang mau di-review duluan??
Akan saya coba lakukan ASAP






Add me on your list  ^^

https://www.facebook.com/crochetandlipstick https://plus.google.com/u/0/+SekarSaraswati http://instagram.com/crochetandlipstick http://www.pinterest.com/crochetandlips/boards/ https://twitter.com/crochetandlips https://www.bloglovin.com/people/crochetandlipstick-2150187

or maybe visit my Circle Lens Shop 

7 comments:

  1. Mirrorlesssss aaakk pengen jugaaak…
    Btw sekar pindah kediri padahal aku mau hijrah jakarta -_-

    ReplyDelete
  2. Mirrorlesssss aaakk pengen jugaaak…
    Btw sekar pindah kediri padahal aku mau hijrah jakarta -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lahh kamu dah gak di Makasar lagi?
      Kapan pindah?

      Delete
  3. Aku udah coba city color brow nya tuh, dan lumayan suka ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cakep yak?
      Masih belum sempat aku cobain nih

      Delete
  4. wah, banyaaak! Aku barj tahu semua nama produknya. Kecuali Silku Girl sama SKII.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa sih? Brand yang lain udah lumayan lama juga kok

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...