Sunday, February 26, 2017

Review: SenZues NIGHTACTIVE Intensive Care Body Lotion

Hello!!

Today I'm back with a body care review and it's about SenZues Night Active Intensive Care Body Lotion and it's a body lotion that you use at night? Why do I need it? Because I mostly spends days and night in an air conditioned room and my skin gets pretty dry in the morning so I make sure to use body lotion not only in the morning but also in the evening. Plus the best restorative work is done at night and that's why people use night cream on their face, so why not for the body too right?
 
If you haven't heard about SenZues they are a Malaysian Body Lotion Brand that recently spreads its wings to Indonesian market around last year and it's distributed by PT Biomed in Indonesia. All of their products is formulated in France and clinically proven so their products are definitely legit. If you're also concern about the use of Paraben and SLS don't worry cos all of SenZues products are Paraben and SLS free!!

What is SenZues NIGHTACTIVE Intensive Care Body Lotion?

SenZues NIGHTACTIVE Intensive Care Body Lotion is a luxurious body lotion that pampers your skin all night long, so you can wake up to a rejuvenated and radiant skin.The biotechnology active ingredients and microalgae amino acids in NIGHTACTIVE help to activate stem cells and intensively hydrate.This unique formula stimulates stem cells which are important for skin repair.By forming a hydra-protective layer on your skin and gradually releasing essential minerals that your skin needs, NIGHTACTIVE renews your skin’s radiance overnight.

Wednesday, February 15, 2017

Unboxing Hermo Box

Hi!!

Awal tahun ini menjadi tahun yang teramat sangat sibuk bagi saya. Di awal tahun ini saya ternyata di mutasi ke Malang dan menghabiskan akhir tahun dan tahun baru untuk persiapan pindahan alih-alih bersama keluarga. Tapi saya tetap hepi kok soalnya saya mendapat tawaran dari Hermo Indonesia untuk belanja di website mereka!! Mau tahu apa saja yang saya beli? Terus di-scroll ke bawah ya...


Di Hermo Indonesia ini selain produk-produk kecantikan Korea ada juga brand-brand lokal lainnya seperti Mad for Makeup, Polka Cosmetics dan Silkygirl. Setiap minggunya juga di Hermo Indonesia punya berbagai macam promo mingguan yang menarik. Selain promo menggoda, pengirimannya itu cepettt pake bangettt karena barang-barangnya itu sudah ready di gudangnya Hermo sehingga apa yang kita pesan bisa langsung dikirimkan ke alamat tanpa harus menunggu barangnya dikirim dari Korea.

Daripada kelamaan cerita langsung aja deh ya liat apa yang saya beli...

First Impression: BIOKOS Botu Like Series

Hi!!

Kali ini saya balik lagi nih dengan kolaborasi antara Surabaya Beauty Blogger dan Biokos dan kali ini saya diberi kesempatan untuk mereview produk Biokos BOTU-LIKE series yaitu Wrinkle Filling Serum dan Protective Day Treatment, selain itu saya juga mendapatkan Caring Timeless Illuminate dengan shade Silky Beige.


Sekilas info tentang BOTU-LIKE Series dulu ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...